7.4.2019

Tapahtumien kesä Saarenmaalla

Tapahtumia tulossa kylällä:
Uimarannan siivous- ja kunnostustalkoot 25.5 ja/tai 26.5, pienellä säävarauksella. Näissä talkoissa kunnostetaan mm. tanssilava ja liukumäki, sekä saadaan toivottavasti lisää hiekkaa rannalle. Tule mukaan puuhastelemaan, kahvit tarjotaan. Rannalla myös makkaranpaistomahdollisuus (omat makkarat). 

Tanssilava kunnostetaan kevään talkoissa
Liukumäkikin pitää suoristaa

Lauantaina 8.6 valtakunnallinen avoimet kylät -päivä, myös oma kylämme on tässä mukana. Kyläyhdistys järjestää kesäisen tapahtuman koulun pihaan, mm. kepparikisat, kirpparipaikkoja, kahvio, tikanheittoa... tästä päivästä tulossa tarkempia tietoja myöhemmin :) Olethan siis kuulolla.

Ja kun talkoissa saadaan ranta ja tanssilava kuntoon, niin nyt onkin aika vuosien tauon jälkeen pistää lavatanssit pystyyn, launtai-iltana 20.7 rannalla tanssit, esiintyjänä Hannu Auvinen, liput 10€. Laita siis päivä kalenteriin ylös ja tule mukaan tunnelmallisiin tansseihin pistämään jalalla koreasti ;)

Talkoisiin, tapahtumiin, stipendeihin ja esim. rannan ylläpitoon uppoaa kyläyhdistyksellämme rahaa, vapaaehtoinen kannatusmaksu (esim. 5€) on mahdollista maksaa yhdistyksemme tilille: FI23 5290 8120 0303 00 (Saarenmaa-Vertaalan kyläyhdistys). Ja näin tukea toimintaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, blogin ylläpito tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisua.